A szokásaid tükrözik azt az állapotot, amiben élsz, és megmutatja, hogy merre felé tartasz. Szokásaid megismerésével közelebb kerülsz önmagadhoz, mert megismered mit teszel a nap folyamán…

Azt gondoljuk, hogy nap mint nap meghozott döntéseinket többségükben mi választjuk, pedig sokszor nem igy van – csupán szokások sorozata.

Szokás bármi lehet! Nem csak az, hogy hogyan és mennyit edzel, és mit eszel. Az is szokás, ahogyan beszélsz a pároddal, a gyerekeddel vagy a főnököddel. Szokás ahogyan ülsz az asztalnál, a megbeszélésen, de még az is, hogy várakozás közben olvasol egy könyvet vagy a facebookot nézegeted. De nem mindegy melyiket teszed, mert befolyásolja az életedet, a jövődet.

Szokásaink változtathatóak, és tanulható folyamat!

Célom hogy megismerjed a szokásaidat, és hogy megtanítsalak úgy formálni a cselekedeteidet, hogy támogassák a céljaidat. 7 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy elszeretném engedni az egyik régi blokkomat, a folyamatos megfelelési kényszeremet, amitől úgy éreztem nem vagyok elég jó. A coaching segített magam mögött hagyni ezt az elakadást. 

Személyes célom a coaching üléseimen, hogy a beszélgetéseknek köszönhetően egyedül is sikeresen megálld a helyed az életed különböző területein.

Hiszem, hogy a gondolataink formálják a cselekedeteinket, a tetteink alakítják a szokásainkat, és a szokások formálják az életünket! 

Life coaching ár: 10.000 Ft / 1 alkalom

Business coaching ár: 20.000 Ft / 1 alkalom

Vathy Kitty Life & Business coach