Az első alkalom mindig egy beszélgetéssel, ismerkedéssel indul. Fontos hogy mindenki megkapja a számára ideális óra felépítést, terápiás gyakorlatokkal.

Végigmegyünk az alap ászanákon. Feltérképezzük az esetleges problémákat, nehézségeket. Összerakjuk az első gyakorlatsort. Minden óra lazítással, vezetett meditációval zárul.

Valaki csak azért jön, mert teljesen kezdőként nem szeretne bemenni egy csoportos órára. Néhány alkalom elegendő ahhoz, hogy az ember pontosan tudja végrehajtani az ászanákat.

Sokan vannak, akik nem szeretnének csoportos órára járni, egyéni időpontokra, nyugalomra vágynak, igénylik a személyre-szabott terápiás nyújtó és meditációs gyakorlatokat.

Végül olyanok is akadnak, akik már régóta jógáznak, de megrekedtek egy szinten és szeretnék gyakorlásukat elmélyíteni, nehezebb pózokat is kipróbálni.

Az egyéni órák alkalmával a tanár figyelme csak egy emberre összpontosul, javítja, igazítja, elmagyarázza a gyakorlat minden lényeges elemét, lehetőség nyílik minden felmerülő kérdést, nehézséget azonnal orvosolni. A jógában soha nem erőltetünk semmit, mindenki a saját tempójában halad és fejlődik óráról órára.

Csak gyakorolni kell, ennyi a titok.